THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Wednesday, 21 December 2011

: Poli members :



Assalamualaikum, :) hurmm~ yesterday story pasal mybesties kn?
hari ne mau cer sal my fren d poli pula! :) 

#first sekali c gurl,fullname NUR SHAFEZA NAZELA , naa ini budak mcm nerd tp nakal! tp ak ndak biasa pgl da gurl, mcm cacat ak rasa tau, selalu pgl da feza, kalau geram pgl Nazela! hahaa~ da first ak knl time orentasi week. :) trus rapat smpai skrg. :) 
kau jual cupcake ka ne? hahaa~ naa, mcm good girl kau cni kn? :p



********************************************


# second , c grace tp ak pgl da RUMPUT! xtau knp gelar da rumput , sbb da rumput la kali baaa~ hahaha..kami mula rapat masa sem2 , dulu ak tgk da d klas ishh~ bikin panas ne ba da..ndak kunun bengam! sekali pndai rapat, naa~ skrg begeng kn..klau bawa da mengumpat da laa raja ne! kn rumput? hahah~ 
naaa, rumput ada ak suka ne sma kau..IDOL gtu baa~ hahaha~ 


*********************************************


# Third , c ket. :) ket kau paling panjang paling bising paling dan kau laa paling! haahha, da paling hiburan baa, ada ja lawak da bt! dan da semboy..kn ket? jgn kau bongga ya! haha..
mcm model suda kau ket? haha~ 


*******************************************


# Fourth, c Atong, muka mcm ala2 c syawal AF! ramai urg ckp laa, tp mmg ada iras2..tp kn punian jgn kau bangga aa! haha~ kau laa kwn ak paling 1 kepala ba..adik antara kmi semua tp itu matang laa jga kadang2!hhaaha~ 
paling mekong sd tong muka kau! ada lgi ka mekong dr ini? hahahaaa..


********************************************


# lastly , c boy @ gayboy..hahaha~ joke! ne budak paling laa kuat wap..kn boy? kau mengaku ka jga?haha~ kalau d class da la raja tidur! malar tidur ja~ haahaha~ kmu tgk dlu muka da ne yg kuat tidur! hahaa
bibir da paling seksi ne..naaa~ menggoda kunun! hahaha~ 


******************************************


okay, done..:) mereka2 kawan rapat ak kalau d poli, ramai lgi kwn ba, tp drg kira geng ak. heee.. :D 







i call them BFF




Forever Friends
Sometimes in life,
you find a special friend;
Someone who changes your life
just by being part of it.
Someone who makes you laugh
until you can't stop;
Someone who makes you believe
that there really is good in the world.
Someone who convinces you
that there really is an unlocked door
 just waiting for you to open it.

This is Forever Friendship.
When you're down,
and the world seems dark and empty,
Your forever friend lifts you up in spirit
and makes that dark and empty world
suddenly seem bright and full.
Your forever friend gets you through
the hard times, the sad times,
and the confused times.
Your forever friend holds your hand
and tells you that
everything is going to be okay.
And if you find such a friend,
you feel happy and complete,
because you need not worry.
You have a forever friend for life,
and forever has no end.


**************************************
You'll always be my best friend, you know too much!

Like her because she smiles at me and means it.  

We are each of us angels with only one wing, and we can fly only by embracing each other..

#If you're alone, I'll be your shadow. If you want to cry, I'll be your shoulder. If you want a hug, I'll be your pillow. If you need to be happy, I'll be your smile. But anytime you need a friend, I'll just be me. and we always be friends until die..

much love , Aniey. 

Monday, 19 December 2011

'Gangu Otak'


Sejak keblkng ne gangu otak ak..actually ak 
tebayang2 apa yg pernah ak lalui sama dia selama.
ntah knp sakit tu susa mau hilang.. :( 
Telalu bnyak pahit yg ak dapat selama ne mayb. :( 
mmg org sng ja ckp kn ' forget & forgive ' tp
cuba kamu yg lalui, kmu yg rasa mcm mna bru kmu fhm kali kn? hmm.. 

Ya, ak akui mmg ak syg dia, sngt2..hubungan kmi sd hmpir 2tahun..
dan semakin hmpir tarikh tu n smkin hmpir jga rasa sakit ak!! 
Okay,i admit , sometimes ak sengaja yg p fikir tu semua. i noe, people make mistake..
tp kalau mistake yg sama sepa tahan? 
ak pun manusia, ada hati ada perasaan..
same like goes to you , right?

ak suda cuba mau melupakn apa yg sd trjdi, tp ak xble..
SAKIT HATI ba sya kna bt bgni..
even, kau ckp kau jnji all of this will never happen again..
tu semua mcm angin yg limpas!!
Tp, tengs jga sbb tahan sma perangai ak slma ne..
yea, i noe ak pun bukan baik sngt..bukan xprnh bt mistake ,
ak mengaku..ak pun prnh bt silap..tp tidak sama apa yg kau bt sama ak kn? :(

Ak bersyukr kau sd berubah , tp ak susah mau percaya..
mayb apa yg kau bt sma ak yg bt ak jd gni..
takut pisang bebuah dua kali~
Ak tau kau try brubh, tp dun no wat too say..
Ak ndak mau hbngan kta bgni ja..trus terang, ak sayang kau!! 
syg hubungan kita!! syg segala-galanyaaa!!!! 
hope ~ one day, ak bole lupa semua ne.. :)

Ok, stop bout it. i'll try my best tuk lupa semua yg tejdi..
ak mau anggp semua tu ndak pernah berlaku..i hope dpt LUPA!!
okay..mmg dulu kau sma drg, mungkin bg kau mau mainkn perasan drg,sekadar kau suka2 or what ~ i dun no wat ur reason,myb kau blum matang, n now u make promise 
tht only me in ur heart..rite? syg ak lebih dr segalanya rite?
and bla~bla~bla..okay kau ingt semua apa JANJI kau dgn ak..!! 

Ak syg hubungan kta, and 6day more, n our relationship will 2year! 
u knw wat? i'm so happy + excited!! i'm not expect kta ble smpai gne lama. seriusly..:)
biasalaa, CintaMukabuka kn.. :p
but, who knws? Jodoh Pertemuan d tgn Tuhan..
and kita bertemu jga kerana hendakNya..aminn..




Wednesday, 14 September 2011

KAWAN MAKAN KAWAN ~


  

Kisah KAWAN MAKAN KAWAN. kamu perna ada kawan makan kawan? kalau ada bgus kasi mati urg bgni ne! buduh! 

Ak pernah ada kawan bgni. Muka nmpak baik , bgus , tp rupanya da ne kawan makan kawan! 
Crta da bgni, ak kenal bdak perempuan ne dr PLKN. Mula2 ak dgn geng2 ak ja. ndak tau mcm mana budak ne bole tejoin kami. kalu ndak silap kami la tegur da dulu ne. sbb malar tgk2 kami kan. HAHA * mcm da teda kawan * ahaha~ 

Lama2 kami pun makin laa rapat. tp ak kira paling rapat la sma da ne.Selalu jln sama2. semua masalah ak kongsi sma da. Da pun sma jga. Semua la kmi cerita ba dari A -Z. smpai crta bf pn kmi kongsi jga kunun. 

Bagi pendek crta laa kan, ak ne mmg ada masalah dgn bf ak ne EX sda skrg!! da ne behubung dgn la dgn bf ak dulu ne. Ak pun tau laa jga tp ndak jga ak kisah sebab ak ndak tau yg da ne suka sma lelaki ne. *len kali trus trg ba* HAHAA~ ndak perlu mau belakun yg teda apa2 berlaku antara kamu! bodoh~bodoh~ nasib la kita kawan cuma beberapa bulan kalu lama kita kawan mayb semua yg ak punya kau MAU! HAHA! * ayat mybestie*

Lama2 pecah jga tembelang kau kn. ak ingt lagi kau ckp sama ak. tym tu kau cple sama da tp kau ckp mau main2 ja sma da. kau ckp ' AKU MAU DIA RASA APA YANG KAU RASA BAA ANIEY' ak dgn bodohnya ne pcya jga ckp kau ne. Rupa2nya kau kau cuma BELAKON! bole sda kau menang AWARDS ne.sekali skrg itu lelaki la yg kau puja2 sda kn. HAHAHA. sandi2~ 

Tp sya bole trma ba kau bt sya bgtu, msih bole kawan lgi sma kau ne yg busuk hati, bg maaf jga apa yg kau bt sma ak. tp ndak tau macam na ada ja yg kau ndak puas aty ba kn sma ak? ckp2 blakng..HAHA~ hoi jmpa dpan2 baa..sekali jmpa dpn2 pndai pula bt dunno, pas tu jmpa kawan ak pndai tnya ak mana! eh , apa kes kau ne? haha~ tp bgus laa jga ak ndak sda sma BF kesygan kau skrg ne sbb AKU DAPAT LELAKI 100X GANDA LEBIH OKAY, BGUS DARI DEA! bersyukur ak sngt2. 

Sekarang dan mulai yg hari2 tu lgi ak mmg ndak anggap kau kwan ak baa..TIDAK PERNAH SYA DAPAT KAWAN MCM KAU NE! buruk perangi! kalu urg tnya ak pasal kau ak trus trg bgtau yg kita SUDAH TIDAK BEKAWAN! tp kau lain pula kn, ckp SAYA LUPA KAU! hoi, bukan sya lupa kau sya INGAT ba kau ne tp bukan ingt sbagai kawan tp ingat sebagai LAWAN! haha! 

okay, enough. mls ak mau ckp bnyak sal kau ne. bikin stress. ak mau bekawan sma org yg ikhlas, bukan sma urg2 mcm kau ne . Nasib laa ak masih bnyak kawan ba, yg bole ak pcya, ndak tikam ak dr blakang. DONE! I HATE YOU!

 #KAWAN-KAWAN SAYA, BEWARE KAMU DGN ORANG2 BGNI. JGAN MUDAH PERCAYA DGN URG YG KAMU BARU KENAL. :D

Thursday, 8 September 2011

C I N T A ~



Bercinta memang mudah, untuk dicintai juga memang mudah. Tapi untuk dicintai oleh orang yang kita cintai itulah yang sukar diperoleh.

Ibarat kehilangan cinta itu seumpama hilangnya cincin permata di lautan luas yang tiada bertepi dan susah dilupakan.

Cinta sebenarnya adalah membiarkan orang yang kamu cintai menjadi dirinya sendiri dan tidak merubahnya menjadi gambaran yang kamu inginkan. Jika tidak, kamu hanya mencintai pantulan diri sendiri yang kamu temukan didalam dirinya.

Kecewa bercinta bukan bererti dunia sudah berakhir. Masa depan yang cerah berdasarkan pada masa lalu yang telah dilupakan. Kamu tidak dapat melangkah dengan baik dalam kehidupan kamu sampai kamu melupakan kegagalan kamu dan rasa kekecewaan itu.

Bukan laut namanya jika airnya tidak berombak, bukan cinta namanya jika perasaan tidak pernah terluka, bukan kekasih namanya jika hatinya tidak pernah merasa rindu dan cemburu.

Kadangkala kamu tidak menghargai orang yang mencintai kamu sepenuh hati, sehingga kamu kehilangannya. Pada saat itu, tiada guna penyesalan kerana perginya tanpa berkata lagi.

Kejarlah cita-cita sebelum cinta, apabila tercapainya cita-cita maka dengan sendirinya cinta itu akan hadir.

Cinta seringkali akan lari bila kita mencari, tetapi cinta jua seringkali dibiarkan pergi bila ia menghampiri.

Cinta pertama adalah kenangan, Cinta kedua adalah pelajaran, dan cinta yang seterusnya adalah satu keperluan kerana hidup tanpa cinta bagaikan masakan tanpa garam. Kerana itu jagalah cinta yang dianugerahkan itu sebaik-baiknya agar ia terus mekar dan wangi sepanjang musim.

Hanya perlukan seminit untuk menafsir seseorang, sejam untuk menyukai seseorang dan sehari untuk mencintai seseorang, tetapi memerlukan waktu seumur hidup untuk melupakan seseorang.
 
Dalam sebuah percintaan, janganlah kamu sesali perpisahan tetapi sesalilah pertemuan.
Kerana tanpa pertemua tidak akan ada perpisahan. Nikahlah dengan orang yang lebih mencintai diri kita daripada kita mencintai diri orang itu. Itu lebih baik daripada menikahi orang yang kita cintai tetapi tidak menyintai diri kita kerana adalah lebih mudah mengubah pendirian diri sendiri daripada mengubah pendirian orang lain.

Cinta sebenarnya tidak buta. Cinta adalah sesuatu yang murni, luhur dan diperlukan.
Yang buta adalah bila cinta itu menguasai dirimu tanpa suatu pertimbangan.

Cinta dimulai dengan senyuman, tumbuh dengan dekapan dan seringkali berakhir dengan air mata.

Janganlah kau tangisi perpisahan dan kegagalan bercinta, kerana pada hakikatnya jodoh itu bukan ditangan manusia.
ingatlah JODOH PERTEMUAN semua d tangan ALLAH S.W.T .

Cinta tidak selalu bersama jodoh, tapi jodoh selalu bersama cinta.



* renung-renungkan* (: 


 

 

 

 

Thursday, 1 September 2011

Selamat Hari Raya

Selamat Hari Raya ..  Maaf Zahir & Batin ..

Tahun ne sda 8tahun saya beraya tnpa bapa tersayang. :( 
sangat jeles bila tgk kawan2 lain beraya dgn family drg, nmpak lengkap ja raya drg..tp sya? beraya selama 8tahun beturut2 baa..tp wat to do? yg pergi tak kan kembali. apa yg ptt ak bt sentiasa doakan roh arwah bapa & arwah abg dicucuri rahmat. aminn. 

Setiap raya pertama , lepas sembayang sunat raya , sya n family pegi ziarah kuburan arwah bapa dan abg sya. bila smpai ja d makam drg mcm mau mengalir ja tgk baa..apalg kalu baca batu nisan tu..hmmm..hanya ALLAH ja tau mcm mana ak dgn family ak rasa hidup tnpa drg. :( tp kami ttp kuatkan semgat untuk teruskan hidup, beraya seperti mereka2 yang lain. :) 


Ne pic raya tahun lepas. hehe .. thun ne kami xda begmbar sbb kurang anggota..actually pic d atas ne kurang jg tp at lease ada la ba kn.haha ~ tgu raya haji la bru gmbar lengkap . :D 

Okok..thun ne ak xlaa beraya sngt. :D before raya tu asyik temankn urg shoping jaa..tp ak ndak laa shoping tgk2 ja.haha~ kasian!


ne ak bg kawan drg shoping sakan mau raya. siap beli bju raya sma lgi. punya sweet kan drg? hahaa~ lucuuuu. tp lawaaa bju drg kn? :p


 
dan ak tidak mau tinggal! mau jga ikt drg begambar! haha..bru bju ganjil lgi ne.haha~

selesai cer sal drg shoping sakan k. sekarang pic ak sma bdak tomboy tp dalam hati ada taman! haaha~ da ne kira geng keras ak jga. mcm drg2 d atas ne..haha! asal ada mslh da la dulu ak cari. pas tu berabis da berusaha mau tlg ak. aww. syg sma da sngt2. mcm adik ak sd. tp da lgi besar dr ak! haaha~ da mau p KL sd. 3 tahun! smbung study sna. aduhh~ tepaksa ak berdikari kalu ada mslah. haha~ 




ne kira last pic ak sma da. lepas ne susa mau jmpa. sma2 busy sda. hehe. 


naaa~ inilaa daling da. nmpak ja tomboy kan? tp dalam hati ada taman ne. hahaaha~ 


Orait~ sda ak pnat sd ne mau taip2..haha~ apa2 pun selamat hari raya aidilfitri. maaf zahir batin , andai ada terkasar bahasa atau pa2 pun salah k. raya2 ne la kita bemaaf maafan. :) 


* Selamat Hari Raya Aidilfitri * 

 

Sunday, 28 August 2011

The beginning ~




The beginning ~ bermula laa crta c Kecik jmpa dgn c Panjang! :) 

Semuanya bemula dgn FACEBOOK! ok, i admit kmi ne CINTA MUKABUKU! :p tp ak lupa sda sepa add sepa. semua berlaku kebetulan . Jodoh kali kn? aminn. (:
sweet kn? hahaa~ tp ak mmg knl da ne. kawan ak punya kawan punya kawan! haha~ mcm tu aa? ;p 

Okok~ my BF ,Arye ne GENTLEMEN ok. da yg mengurat sya dulu. tp tym tu sya mmg xda sepa2 laa..ada pun  sebagai hiburan hati yg lara. aww~ Arye selalu bawa ak chat. pas tu balik2 tnya benda yg sma! sampai ak tefkir yg da ne sowt bap malar tnya benda yg sma ne ba.. Dalam sehari tu mesti da gngu ak! ishhh~ haha.. last2 kuar jga gentlemen da, minta num fon cik aniey. :p 

Then, pas tu slalu laa kmi becal. bygkan laa kmi becal dr pagi ke ptg , ptg ke mlm , mlm ke sbuh! HARI2 ok . kuyak ja ndak mulut sma mata ak ne. tp da jga mau sngt kn beckp sma ak. smpai da gelar ak ROBOT! non-stop ak beckp sma da. hahah~ lucuuu btul. 

Lama2 becal pndai jtuh hati sda kmi. mataiii~ hahaa.. nsib baik laa da ne gentlemen. da yg mula dulu. ROMANTIC tau da bawa sya couple. sya suka sngt. ingt smpai sekarang! tp ak ndak laa trus stuju! bg masa jga sma da bcuz ak tgu tym bufday da tu bru ak bgtau! hehe. kira mcm present laa jga. :) 

25.12 .2009 tu tarikh keramat tu bg kami! Tarikh kmi mula couple. tp knl sd beminggu2 laa. sweet ne tym. da tnya apa hadiah ak mau bg da tym bufday da, then ak ckp ak trma da..waaah~ da siap ada saksi lgi ok. kawan baik da c HAFIZ! mulaaa cintaa kmi.hehe.tp kmi ndak pernah jumpa lgi ne tym cuz seorg d tawau seorg d kk. pas tu da ckp mau smbung study d kl..dlm hatii sedih la jga tp cmpur happy bab ak first tkt mau jmpa da ne. haha. tp ndak tau cm na ble2 ndak jd da p kl. hhuhu~ mmg tejmpa la kmi ne * dlm hati * haha. 


Lepas ak plg dr tawau, 3hari lepas tu da bawa jmpa d kk. Tempat pertama ak jmpa da d Nike, CP. punyaaalaa sya nerves mau jmpa da 1st tym.siap ak bawa bodyguard lgi aa 2 org. haha. First tym tgk da. wahh~ punyala tinggi. good looking lgi ne. :) hapy happy happpy~ 
Kami pun jln2 la d cp, p mkn then tgk wayg. tp pekara yg tidak ble sya lupa bg tumpah ice  lemon teh d seluar jeans da. aduhhh~ first tym jmpa ba sda spoil ne..hahaa. nsib ba da ne sbar2 ja knun dgn ak. punyaa laa ak malu. :/ sepnjang hari ndak putus2 say sorry dgn da. lucuuuu kalu ingt.lepas tu kami rapat. syg menyangngi. :p

Ak suka gaya da yg slamba. tp kadang2 gaya da bikin panas jga ne. haha! tp yg paling ak suka da TIDAK MEROKOK! itu paling penting! sya bangga ok BF sya TIDAK MEROKOK!
 Arye suka melayan cerita ak. da ja yg tahan mendengar. kalu ak becerita ak mau da tgk muka ak yg mekong ne, ak suka tgk muka da kyusuk dgr crta ak.. 
Ak suka bawa da p shopping! da pndai pilih2 barang utk ak. tp klu da yg cri bju cerwet bukan main, ak ja yg mau tahan ati pusing2 sma da! tp kalu ak mau da pkai mcm itu mcm ne da ikt jga kemahuan ak! tu yang bt sya love sma da ne..haha~
Ak suka kalau da bg tunjuk sifat caring da sma ak. SUKA SNGT2! rasa diri di syngi btul baa..Suka kalu da larang2 ak , suka da marah ak kalu ak bt silap. 
Arye sngt2 MANJA! ak suka kalau da manja2 dgn ak. comel. trus bt muka Bbyface da tu.hahaha~ comel ok! 

btw, sayaa sayang kau sangat2! kau ingt tu semua janji kau sma ak! jan bt kesilapan yg sma berulang kali. if u really LOVE me PROVE IT! 

* iloveyousodamnmuchNADZRIE* 
~ NOTHING GONNA CHANGE MY LOVE FOR YOU ~ 







I HATE YOU GURL!



I HATE U !
  SAYA BENCI KAU SANGAT2 FROM THE BOTTOM OF MYHEART!!!!


FCUK OFF BITCH !  


Friday, 26 August 2011

i'm Disappointed :(




KECEWA . yea sya kecewa ! sngt2 kecewa. Kenapa mesti ada perasaan kecewa?! 
trus trg, ak sdah penat sakit hati, penat menangis. :'( 
 kadang2 ak tefkir yg ak bukan untuk dea. kadang2 ak tefkir mau akhirkn saja hubungan kami.mcm teda masa depan hubungan kalu malar bgni. 
Tp ak Sayang dea. bg ak dea la segalanya. ak selalu mau tgk da happy. ak selalu ikt apa kemahuan da. ak selalu dgr ckp da. selalu ingt pesanan da sama ak tidak bt yg ndak2 d blkng da , tp kenapa apa yg ak pesan , apa yg ak ndak suka itu yg da suka bt? sampai kekadang ak bosan mau tgur. ak mau da sedar sendiri kesalahan da. 

Ingt lg ak tym ak bt salah.Salah ak tidak la besar sngt , tp sudah mara ak mcm ak bt salah sebesar lautan. tp da malar bt kesalahan yg sma! Perkara yg menyakitkan! Dea tempat ak mengadu , tmpat ak bemanja , bg ak da segala2nya. tp ak ndak tau la mcm mna da anggap ak ne. :"( kalau da sda bt perangai dgn sepa laa ak mau mengadu? sepa yg mau dgn ak beckp hari2? :((

hmm, Ak selalu meluah dgn kaka da ,kaka acha.  kalu gduh ja ak cari kaka da. kalu ikt otak ak mmg ada ja benda ndak btul ak mau bt. nasib kaka da memahami ak . apa2 masalah ak selalu sharing dgn da.Dengan da la ak selalu meluah kalu ak ada mslh. Ak anggap da mcm kaka ak sendiri. syg da sngt2! :) 

Lepas ne ak ndak mau sakit hati lg , ndak mau kecewa lgi , ndak mau lg ndak mau lgi! sakit ba tu. Dea sda janji dgn ak and dgn family da. Hope da pgng janji da. Ingat AKU SAYANG KAU SANGAT2! 


Wednesday, 6 July 2011

Busy ~ busy ~ busy ~

Punyaa laa lama ak tidak on9.. skrg sngt2 laa BUSY! Lnsung teda masa mau on9 semua ne..huhu~ Skrg mkn pun mcm ndak teratur baa,mcm tiang ja sda badan . L hahaha~

      Suda mau masuk 3 mggu laa ak d Banquet, best laa jga, bnyak belajar bnyak ak tau, tp kalu yg angkat berat2 ne mcm ndak laa ak bt..haha~ Orang2 da okay la jugaaa~ sedang2. Haha. Tp ada jga laaa yg kin panas..opssss . :/ haha~ tp ndak jga kisah, ak kerja mau belajar bukan mau beGADUH ok!

Hurrmmm~ saya kerja sibuk sampai sya teda masa mau melyn BF sndiri baa..apa lgi family L pnyalaaa kn..plg subuh , pagi p kerja lagi..mataiii.. patah ja indak ak ne. Haha. Tp suda nmanya KERJA tepksa laa akur. *SKEMA* ! haha~ 

  Apa2 punn bnyak experience yg ak dpt cni..pahit, manis, masin, tawar..segala2nyaa laa ba ada cni ne. Lepas ne berhijrah lagi ak. Bye2 Banquet. J aisehh awal jua tu..haha~ :p 

naaa~ mari join pic ak tym kerja..hehe 



im wearing BLACKTJACKET~ fuhh..mcm karung ba d badan ak.haha


"back to school" with che-che & oping :) 


with che-che & oping :) 

Monday, 20 June 2011

PENAT is TIRED!



Hari ne tersngt laaaaa PENAT! Itu baru lapor diri n pengenalan kerja. Kalu sda kerja cnfirm PATAH! Haha~ tp ndak paaa, bukan FREE okay, kalau rajin bnyak INCOME! Ohh~ ituu yg bt smngt aku membara2 utk KERJA.wakakaka~

BTW, ak kerja d THE PACIFIC SUTERA HABOUR.. haha~ fullname tmpat ak kerja. Sia General Manager sna. Zz Cuma kuli saja baaaa..-.- haha~ kerja ak sng jaa laa..haha~ bahagian FOOD &  BEVERAGE ASSISTANT . sng? Naaa, trip ak seja tuh~ :p

Kerja Hotel sngt SKEMAA and sngat laa FORMAL! Susasusa~ haha..apa2 pun HAPPY WORKING! ENJOY SAJA, tp jgn enjoy sngt lerrrr..haha. spnjang kerja mesti ingt pesanan MAMA dan LOVE sya,setiap hari pesan. Hehe..tu namanya SAYANG kn?hehe. 

Okay yg paling penting ak mau MAKAN MAKAN MAKAN . jan tolak rezeki. Biar smpai jd BELON! Haha.. sda ak merapuh2 ne..PENAT  n need some rest. Bisuk ada kerja. . HAPPY WORKING ANIEY. CHOYO-CHAYO~ 

Sunday, 19 June 2011

Nervous MELANDA!





Tersngt la NERVOUS....*xlaa nervous sngt* :D
 Tmorw 1st tym masuk KERJA. LAPOR DIRI! Huh~ ndak pena rasa kerja ney, so tepksa berdikari..HAHA..selama ne hidup dbawah ketiak mama ja kn,nehh merasa laa ak.

HAHA~ nvm laa tu~ lumrah sebagai STUDENT! Anywhere tmrow ak lapor diri d SUTERA HABOUR RESORT! Haha~ mula laa kehidupan ak sebagai KULI-KULI~ :D   tp ndak paa dapat juga new experience, new fren and everthing new KECUALI BOYFRIEND! Haha~ SIA SETIA PADA YG SATU SAJA OKAY.


PESANAN MUM ~ kerja bagus-bagus jan main-main. Jgn suka ketawa kuat-kuat. HAHA~ banyak laaa pesanan khimad masyarakat drpd mama TERsayang. Yea yea , dun worry mama, anakmu dgr cakap punya. Hehe. J
PESANAN LOVE ~ kerja tu kerja jgn buat yg ndak2 d sna. Jgn bt benda yg buat da MARAH and blah blah blah~ pnjang sangt pesanan da..hehe. LOVE jan risau semua terpahat d hati. Hehe..apapun ILOVEYOUSODAMNMUCH! J

BTW, doakan smua urusan ak berjalan dgn lancar. AMIN J






Happy Father's Day


Happy Father's Day :)




The Perfect Father


I love you because you're my father,
But you're really so much more,
You're a guide and a companion,
You and I have great rapport.

You pay attention to me,
You listen to what I say.
You pass on words of wisdom,
Helping me along the way.

Whenever I'm in trouble,
You always have a plan.
You are the perfect father,
And I'm your biggest fan!

It was about 8 years late father died. many memories of us when my father lived. all stored in my memory. i miss my late father so much~ may god blessing him :( AMIN . AL- FATIHAH. 


My papa, My Hero ! 
 Rock dulu-dulu :) but i think he handsome!aww~ 
i miss him so damn much ! :(